Retail Brazil II

Selskabets aktiekapital på ca. DKK 50 mio. er overført til dets brasilianske datterselskab. Retail Brazil II A/S er noteret i VP-Securities. 

Selskabets investeringsstrategi er opkøb og udvikling af butiksejendomme/centre og kontorejendomme i primært Nordøstbrasilien. Der er meget lav tomgang i eksisterende shoppingcentre i Brasilien og ikke mindst stor etableringslyst hos detailhandelskæderne, der oplever tocifrede årlige vækstrater. Opkøbene vil foregå i større byer i vækst med minimum 200.000 indbyggere og et tilhørende stort opland.

De senere år er detailhandlen i Brasilien vokset kraftigt med høje vækstrater, der på trods af aftagende styrke, stadig er markant højere end mange vestlige lande.  

North Shopping Sobral

Investering: BRL 14.850.000 

 • 23.500 m2 med bl.a 127 butikker, foodcourt, biograf og 915 parkeringspladser
 • Garanti for de første 5 års leje- og omkostningsningsbudget
 • Statslig medfinansiering fra banco do Nordest do Brasil 

Shopping centret åbnede den 3. maj 2013 og er næsten fuldt udlejet - for yderligere information: www.northshoppingsobral.com.br/

Retail Brazil II ejer nu 5 % af North Shopping Sobral efter at have solgt halvdelen af sin oprindelige 10 % andel til driftselskabet North Shopping medio 2013. Derved ejer North Shopping samlet 40 % af shoppingcentret, som nu hedder North Shopping Sobral. 

 

 

  Projekter

  Videopræsentation  Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

  Læs mere her