Exact Private Equity

Teste 3

Exact tilbyder investorer at deltage i direkte Private Equity investeringer enten gennem fonde, eller som individuelle investeringer, såkaldte Club Deals.

Private Equity investeringerne administreres af Exact Capital & Consulting (ECC), som er baseret i Sao Paulo - Sydamerikas største metropol og mest pulserende forretningscentrum. ECC kombinerer dansk knowhow og brasiliansk lokalkendskab for gennem investering og aktivt ejerskab at skabe stærkere og mere værdifulde virksomheder, som genererer solide afkast for investorerne. 

Siden opstarten af ECC i starten af 2012 er der blevet arbejdet hårdt på at udbygge netværk, idet nærhed, personlig kontakt og de rigtige samarbejdspartnere er alt afgørende i Brasilien. Samtidig har ECC løbende opbygget og udviklet en interessant pipeline af virksomheder med potentiale for investering og videreudvikling. 

Exact PE I A/S blev etableret i maj 2013, som Exact gruppens første Private Equity Fond. Den har et samlet kapital tilsagn på 42 MDKK, og fokuserer på små og mellemstore Brasilianske selskaber eller selskaber med overvejende fokus på Brasilien og Latin Amerika. For yderligere information omkring Exact PE I A/S og fondens portefølje selskaber henvises til linket til højre på denne side.

ECC vil løbende udbyde Club Deals, og der arbejdes endvidere på at udbyde endnu en Private Equity fond, Exact PE II A/S.

  

CEO Rolf Andersen

Rolf _andersen

Rolf Andersen er direktør for Exact Capital & Consulting i Brasilien. Rolf har en bred ledelsesmæssig erfaring fra forskellige stillinger som CFO og Country Manager hos bl.a. AP Møller Mærsk. Han har arbejdet i forskellige lande som Sydafrika, Saudi Arabien, Bahrain, Kasakhstan, Jamaica, Gambia og som Group CFO of Maersk i Brasilien fra 2003 til 2007.

Kontakt os for yderligere information om Exact PE I A/S:

Martin Nymark
CEO, Exact Group
mn@exactgroup.dk
Tlf: +45 7022 8777

Rolf Andersen,
CEO, Exact Capital & Consulting
ra@exactinvest.dk
Tlf: +55 (11) 9 8331-6155