< Tilbage til oversigten

14 nov 2011

Cain og Dyremose introducerer Exact Brazil for dansk erhvervsliv

Torsdag den 10. november 2011 afholdt den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark James P. Cain og Exact Brazil A/S et frokost arrangement på Radisson Blu Hotel i København.
  
 James P. Cain var ambassadør i Danmark i perioden 2005-09, hvor han gennem sit aktive virke i Danmark har opnået høj anseelse.
 
Efter en tur til Brasilien er den tidligere ambassadør blevet overbevist om bæredygtigheden af Exact´s forretningsmodel og aktiviteter i landet.

Det var på denne baggrund at James P. Cain besluttede sig for at invitere sine danske kontakter til ovennævnte frokost arrangement, for at delagtiggøre andre i historien om Exact Brazil A/S.
 
Cain bød velkommen, mens direktør for Exact Group A/S Martin Nymark gav et grundigt indblik i selskabets arbejde. Efter frokosten holdt Henning Dyremose (nu tidl.eksportambassadør for Brasilien) et spændende indlæg. Med sin åbenlyse glæde og begejstring for landet delagtiggjorde Dyremose forsamlingen i sine holdninger og erfaringer og udtrykte et klart håb for, at dansk erhvervsliv vil få øjnene op for det kæmpe potentiale Brasilien rummer.
 
Exact Brazil A/S vil gerne takke James P. Cain og Henning Dyremose, samt naturligvis de fremtrædende erhvervsfolk som valgte at takke ja til invitationen for deres deltagelse i dagens arrangement.

 Cain _680x 300

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her