< Tilbage til oversigten

02 apr 2014

Exact på konferencer om Colombia

Colombiansk og dansk konference sætter fokus på Colombia og Peru

Andean Institutional Real Estate Forum i Bogota 11-12 marts, 2014
Institutionelle investorer besøgte i marts måned Bogotá for at høre om investeringsmuligheder i ejendomsmarkedet i Colombia og Peru. Konferencen blev afholdt på JW Marriott hotel i Bogota og der var næsten 200 deltagere.  

Deltagerne var især amerikanske Pensionskasser og fonde samt Funds of Funds, der forstår og påskønner den positive makroøkonomiske og demografiske udvikling i Colombia og Peru. Investorerne ser disse to markeder som det næste naturlige marked i Latin Amerika, hvor specielt Brasilien og Mexico har domineret de internationale ejendomsinvesteringer i Latin Amerika over de sidste ti år.

Exact Invest Colombia var medsponsor for konferencen, og Adm. Direktør Olli Fischer var del af panelet.
"Det er imponerende at se den voksende interesse blandt institutionelle investorer i ejendomsmarkedet i Colombia over de sidste tre år" siger Olli Fischer og fortsætter, "Investorerne er yderst velorienterede om den forbedrede sikkerhedssituation og den positive makroøkonomiske udsigt for landet. Deres fokus og bekymring er nu mere på at identificere de rigtige lokale Fund Managers/General Partners, der har kapacitet til at reducere risikoen på projektniveau og sikre implementering."

 Olli Adean Forum Lys
Adm. Direktør i Exact Invest Colombia, Olli Fischer taler (nr. 2 fra højre) i panelet "Regional Spotlight - Colombia"

Global Business: Peru og Colombia i København 18. februar, 2014
I Danmark har man også valgt at sætte fokus på udviklingen i Colombia og Peru med en konference hos Berlingske Media i København. For Exact Invest deltog Analytiker & Business Developer Søren Møller-Larsson på konferencen, der omhandlede mulighederne for eksport, forretning og investering i Colombia og Peru. Blandt talerne var Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S), der talte begejstret om både Colombia og Peru og fremhævede Colombias 50 millioner indbyggere som værende en "driver" for udviklingen. Colombias (og Brasiliens) ambassadør Svend Roed talte også varmt om landet, og om det politiske stykke arbejde, som lå bag den nyoprettede ambassade i Colombia, der ventes åbnet senere på året. Desuden nævnte han den forestående frihandelsaftale mellem Europa og Pacific Alliance, som ventes indfaset henover de næste år, mens en egentlig dobbeltbeskatningsaftale mellem Danmark og Colombia ventes færdigforhandlet ved udgangen af 2014.

Via nedenstående link er der adgang til præsentationer fra alle oplægsholdere og et lille TV-klip fra konferencen. Bl.a. kan nævnes Falck som i 2011 foretog en større investering ved at erhverve ambulanceselskabet EMI, der har hovedsæde i Colombia.

Kom videre til konferencens side her.

 

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her