< Tilbage til oversigten

13 dec 2012

Ny hængebro skal forbinde Fortaleza

Broen bygges nær Exact Brazil byggeriet Montblanc

Bystyret i Fortaleza offentliggjorde for nyligt byggeplanerne for en ny hængebro, der skal forbinde den trafikerede hovedvej Avenida Washinton Suarez med den sydøstlige del af Fortalezas centrum. Hængebroen skal gå henover floden Rio Cocó og bidrage til at løse op for det knudepunkt, der møder den sydfrakommende trafik ind til byens centrum og forretningskvarterer. 

Hængebroen vil have to vejbaner i hver sin retning og skal gå henover et grønt område. Den vil forbinde kvartererne Cidade 2000 og Dunas på nordsiden af floden med Centro de Eventos do Ceará på sydsiden, hvor eksempelvis Universidade de Fortaleza er lokaliseret.

Positivt for områdets ejendomsmarked
Hængebroen er naturligvis særdeles positivt for ejendomsmarkedet i de omkringliggende kvarterer og derfor også for Exact Brazil projektet Montblanc, som bygges i kvarteret Cidade 2000 med udsigt over det naturskønne grønne område, Parque Cocó. Placeringen af hængebroen (1) og Montblanc kan ses på kortet nedenfor. Direktør i Exact Invest, Kurt Kahla, udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af byggeplanerne: "Det er et stort løft for kvarteret og gør kun Montblanc til en endnu mere interessant case for Exact Brazil."
Hængebroens betydning for projektet illustreres af, at den også indgår i promoveringen af Montblanc. Se den brasilianske reklamevideo her.

Hængebro

Udsigtstårn skal være turistattraktion
Samtidig er det blevet vedtaget, at der opføres et 100 meter højt udkigstårn med restaurant og 360º-view over Fortaleza (2 på kortet), mens der ligeledes vil være adgang for offentligheden til et nyt kunstgalleri og torvet omkring tårnet. Både hængebro og udsigtstårn ventes at stå færdigt inden VM i fodbold i 2014.

Ponte _Coc

Videopræsentation


Se det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her