Om os

Hvem er vi

Exact Group A/S blev stiftet i 2005 med primært fokus på projektudvikling og rådgivning inden for både nyt og eksisterende byggeri herhjemme og i udlandet. Datterselskabet Exact Invest A/S blev stiftet i 2007, da vi på baggrund af grundige analyser af den politiske stabilitet, økonomi samt demografiske udvikling, så et stort potentiale i det brasilianske ejendomsmarked. Vi etablerede samtidig kontor i Fortaleza med dansk/brasiliansk personale, som i dag er ledet af direktør i Exact Invest Brazil Ltda. Kurt Kahla.

På baggrund af Exact Invests eksisterende aktiviteter, store netværk og indgående kendskab til Brasilien, etablerede selskabet primo 2012 Exact Capital & Consulting med kontor i São Paulo. Exact Capital & Consulting ledes af Rolf Andersen og administrerer en dansk Private Equity fond, som investerer i små og mellemstore virksomheder i Brasilien.

Senest har datterselskabet Exact Invest Colombia i maj 2013 åbnet kontor i Bogota, Colombia, for derved at bygge videre på Exacts tilstedeværelse i Latin Amerika. Exact Invest Colombia vil som administrator for danske investorselskaber investere i og udvikle fast ejendom i Colombias største byer. Kontoret i Bogotá ledes af Exact Invest Colombias direktør Kurt Kahla.

Hovedkontoret i Århus ledes af adm. direktør i Exact Group og Exact Invest Martin Nymark, der står for den danske administration og kontakten til investorselskaberne. Alle ledende kræfter har mange års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen og har store lokale netværk i Brasilien, Colombia og Danmark. Vi er i alt 25 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorerne i Århus, Fortaleza og São Paulo (Brasilien) og Bogotá (Colombia). Alle medarbejdere taler det respektive lokale sprog og bidrager dermed, individuelt og kollektivt, til Exacts omfangsrige lokale ekspertise og erfaring.
 

 Martin _260x 220

Martin Nymark
Martin Nymark er adm. direktør i Exact Group og Exact Invest. Martin er uddannet i Danske Bank med speciale i finansiering og investering og har mere end 17 års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen. Martin har tidligere været aktiechef i Henton.

 

Kurt _k _brasilien _260x 220

Kurt Kahla
Kurt Kahla er direktør i Exact Invest Brazil Ltda. i Fortaleza. Kurt har mere end 18 års erfaring indenfor ejendomsbranchen, hvor han har beklædt en række forskellige direktør poster i ind- og udland. Siden 2008 har Kurt været ansvarlig for Exact Invests investeringer i Brasilien og har siden 2010 været bosat i landet. Kurt Kahla har ligeledes ansvaret for kontoret i Bogota og aktiviteterne i Colombia.

 

Rolf _andersen _260x 220

Rolf Andersen
Rolf Andersen er direktør i Exact Capital & Consulting i São Paulo. Rolf har en bred ledelsesmæssig erfaring fra forskellige stillinger som CFO og Country Manager hos bl.a. AP Møller Mærsk. Han har arbejdet i forskellige lande som Sydafrika, Saudi Arabien, Bahrain, Kasakhstan, Jamaica, Gambia og sidst men ikke mindst som Group CFO i Brasilien fra 2003 til 2007.

 

 

 

VideopræsentationSe det brasilianske marked fra vores perspektiv

Læs mere her